пятница, 1 ноября 2013 г.

ПРОТОКОЛ № 3 ЗАСІДАННЯ СІМЕЇЗСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ВИБОРЧОЇ КОМІСІЇ МІСТА ЯЛТА

                ПОЗАЧЕРГОВІ ВИБОРИ СІМЕЇЗСЬКОГО
СЕЛИЩНОГО  ГОЛОВИ
15 ГРУДНЯ 2013 РОКУ

ПРОТОКОЛ № 3
ЗАСІДАННЯ СІМЕЇЗСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ВИБОРЧОЇ КОМІСІЇ
МІСТА ЯЛТА


01 листопада 2013 року                                                                     смт Сімеїз
початок засідання 13 год. 10 хв.
Усього членів комісії: 14 осіб
Присутні на засіданні члени комісії:
Голова комісії:
Фатєєва О.І.
Заступник голови комісії:
Федорішена А.Ю.
Секретар комісії:
Житник А.В.
Члени комісії:
Грищенко О.Ю.

Овсейко Н.В.

Волков О.І.

Кравчук Н.Л.

Бардась Н.М.

Лабуніна М.В

Брильова К.К.

Лагно І.В.

Сопов С.В.

Дмуха І.О.

Романчук О.В.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1.                             Про надання ефірного часу для ведення передвиборної агітації
кандидатів на посаду Сімеїзського селищного голови;
2.                             Про розгляд рішення виконавчого комітету Сімеїзської
селищної ради № 162 від 01 листопада 2013 року «Про утворення виборчих дільниць»;
3.                             Про розгляд рішення виконавчого комітету Сімеїзської
селищної ради № 163 від 01 листопада 2013 року «Про визначення місць для розміщення друкованих агітаційних матеріалів».

ПО ПЕРШОМУ ПИТАННЮ:
Про надання ефірного часу для ведення передвиборної агітації кандидатів на посаду Сімеїзського селищного голови:

СЛУХАЛИ: Голову Сімеїзської селищної виборчої комісії міста Ялта Фатєєву Ольгу Іванівну, яка представила до розгляду офіційний лист Директора Товариства з обмеженою відповідальністю «Радіо «Ялтинський меридіан»                вих. № 28 від 01 листопада 2013 року, вх. № 03 від 01 листопада 2013 року, про відсутність в межах «Великої Ялти» телерадіоорганізацій заснованих на державній чи комунальній формі власності, що спричиняє неможливість надання ефірного часу кандидатам, їх довіреним особам, уповноваженим особам місцевих організацій партій згідно із затвердженими кошторисами в межах коштів відповідного місцевого бюджету, отриманих як цільова субвенція з Державного бюджету України, та за відповідними угодами, що укладаються між територіальними виборчими комісіями і регіональними державними чи комунальними телерадіоорганізаціями, відповідно до постанов ЦВК від 13 вересня 2010 року № 348, та від 30 вересня 2010 року № 381,  на виконання вимог  ст. 52 та частини шостої статті 61 Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів».
Постанова № 15 додається.                                                                                          

ВИРІШИЛИ:                                                                                                                             
1. Рекомендувати місцевим організаціям партій, кандидатам на посаду Сімеїзського селищного голови, укласти угоду щодо отримання ефірного часу для ведення передвиборної агітації за рахунок коштів виборчого фонду з телерадіоорганізацією будь-якої форми власності .
2. Внести зміни в затверджений кошторис видатків Сімеїзської  селищної  виборчої комісії м. Ялта на підготовку і проведення позачергових виборів Сімеїзського селищного голови 15 грудня 2013 року (додається).
3. Довести зміст цієї постанови до відома суб’єктів виборчого процесу у спосіб, передбачений п. 4.8 постанови ЦВК від 15 вересня 2010 року № 350 (із змінами) та оприлюднити  її в порядку, встановленому постановою Сімеїзської  селищної виборчої комісії м. Ялта від 27 жовтня 2013 року № 01.
За це рішення проголосували:
За -
14  (чотирнадцять) осіб
Проти -
немає
Утрималися  -
немає

ПО ДРУГОМУ ПИТАННЮ:
Про розгляд рішення виконавчого комітету Сімеїзської селищної ради                № 162 від 01 листопада 2013 року «Про утворення виборчих дільниць»:

СЛУХАЛИ: Голову Сімеїзської селищної виборчої комісії міста Ялта Фатєєву Ольгу Іванівну, яка представила до розгляду рішення виконавчого комітету Сімеїзської селищної ради № 162 від 01 листопада 2013 року «Про утворення виборчих дільниць», з метою організації проведення позачергових виборів  Сімеїзського селищного голови 15 грудня  2013 року,  відповідно Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів».

ВИРІШИЛИ:                                                                                                                              
1. Прийняти рішення виконавчого комітету Сімеїзської селищної ради            № 162 від 01 листопада 2013 року «Про утворення виборчих дільниць» до відома та використання в роботі.
2. Довести зміст цієї постанови до відома суб’єктів виборчого процесу у спосіб, передбачений п. 4.8 постанови ЦВК від 15 вересня 2010 року № 350 (із змінами) та оприлюднити  її в порядку, встановленому постановою Сімеїзської  селищної виборчої комісії м. Ялта від 27 жовтня 2013 року № 01.
За це рішення проголосували:
За -
14  (чотирнадцять) осіб
Проти -
немає
Утрималися  -
немає

ПО ТРЕТЬОМУ ПИТАННЮ:
Про розгляд рішення виконавчого комітету Сімеїзської селищної ради                   № 163 від 01 листопада 2013 року «Про визначення місць для розміщення друкованих агітаційних матеріалів»:

СЛУХАЛИ: Голову Сімеїзської селищної виборчої комісії міста Ялта Фатєєву Ольгу Іванівну, яка представила для розгляду рішення виконавчого комітету Сімеїзської селищної ради № 163 від 01 листопада 2013 року «Про визначення місць для розміщення друкованих агітаційних матеріалів».

ВИРІШИЛИ:                                                                                                                              
1. Прийняти рішення виконавчого комітету Сімеїзської селищної ради            № 162 від 01 листопада 2013 року «Про визначення місць для розміщення друкованих агітаційних матеріалів» до відома та використання в роботі.
2. Довести зміст цієї постанови до відома суб’єктів виборчого процесу у спосіб, передбачений п. 4.8 постанови ЦВК від 15 вересня 2010 року № 350 (із змінами) та оприлюднити  її в порядку, встановленому постановою Сімеїзської  селищної виборчої комісії м. Ялта від 27 жовтня 2013 року № 01.
За це рішення проголосували:
За -
14  (чотирнадцять) осіб
Проти -
немає
Утрималися  -
немає

Голова Сімеїзської селищної
виборчої комісії міста Ялта                                                О.І. Фатєєва

Секретар Сімеїзської селищної

виборчої комісії міста Ялта                                                А.В. Житник