четверг, 14 ноября 2013 г.

ПРОТОКОЛ № 4 ЗАСІДАННЯ СІМЕЇЗСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ВИБОРЧОЇ КОМІСІЇ МІСТА ЯЛТА

                ПОЗАЧЕРГОВІ ВИБОРИ СІМЕЇЗСЬКОГО
СЕЛИЩНОГО  ГОЛОВИ
15 ГРУДНЯ 2013 РОКУ

ПРОТОКОЛ № 4
ЗАСІДАННЯ СІМЕЇЗСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ВИБОРЧОЇ КОМІСІЇ
МІСТА ЯЛТА


14 листопада 2013 року                                        смт Сімеїз
початок засідання 13 год. 30 хв.
Усього членів комісії: 14 осіб
Присутні на засіданні члени комісії:
Голова комісії:
Фатєєва О.І.
Заступник голови комісії:
Федорішена А.Ю.
Секретар комісії:
Житник А.В.
Члени комісії:
Грищенко О.Ю.

Овсейко Н.В.

Волков О.І.

Кравчук Н.Л.

Бардась Н.М.

Лабуніна М.В

Брильова К.К.

Лагно І.В.

Сопов С.В.

Дмуха І.О.

Романчук О.В.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1.     Про внесення змін до кошторису видатків Сімеїзської селищної  виборчої комісії м. Ялта на підготовку і проведення позачергових виборів Сімеїзського селищного голови 15 грудня 2013 року, затверджених постановою Сімеїзської селищної виборчої комісії міста Ялта № 14 від 31 жовтня 2013 року;

2.     «Про виконання членами Сімеїзської селищної виборчої комісії                м. Ялта своїх повноважень з оплатою їх праці в комісії».



ПО ПЕРШОМУ ПИТАННЮ:
Про внесення змін до кошторису видатків Сімеїзської селищної  виборчої комісії м. Ялта на підготовку і проведення позачергових виборів Сімеїзського селищного голови 15 грудня 2013 року, затверджених постановою Сімеїзської селищної виборчої комісії міста Ялта № 14 від 31 жовтня 2013 року:

СЛУХАЛИ: Голову Сімеїзської селищної виборчої комісії міста Ялта Фатєєву Ольгу Іванівну про затвердження кошторису видатків Сімеїзської селищної  виборчої комісії м. Ялта на підготовку і проведення позачергових виборів Сімеїзського селищного голови 15 грудня 2013 року.
Постанова № 16 додається.                                                                                         

1.     ВИРІШИЛИ:                                                                                                                      
1. Внести зміни до кошторису видатків Сімеїзської селищної  виборчої комісії м. Ялта на підготовку і проведення позачергових виборів Сімеїзського селищного голови 15 грудня 2013 року, затверджених постановою Сімеїзської селищної виборчої комісії міста Ялта № 14 від 31 жовтня 2013 року.

2. Довести зміст цієї постанови до відома суб’єктів виборчого процесу у спосіб, передбачений п. 4.8 постанови ЦВК від 15 вересня 2010 року № 350 (із змінами)  та оприлюднити  її в порядку, встановленому постановою Сімеїзської  селищної виборчої комісії м. Ялта від 27 жовтня 2013 року № 01.
За це рішення проголосували:
За -
14  (чотирнадцять) осіб
Проти -
немає
Утрималися  -
немає

ПО ДРУГОМУ ПИТАННЮ:
Про виконання членами Сімеїзської селищної виборчої комісії  м. Ялта своїх повноважень з оплатою їх праці в комісії:

СЛУХАЛИ: Голову Сімеїзської селищної виборчої комісії міста Ялта Фатєєву Ольгу Іванівну про виконання членами комісії своїх повноважень з оплатою їх праці у комісії, відповідно до частини третьої статті 28 Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів», Постанови ЦВК № 387 від 04 жовтня 2010 року, Постанови Кабінету Міністрів України № 757 від 22 липня 2009 року,
Постанова № 17 додається.                                                                                         

2.     ВИРІШИЛИ:                                                                                                                      
1. Залучити фахівця, який буде виконувати повноваження у Сімеїзської селищної виборчої комісії м. Ялта з позачергових виборів Сімеїзського селищного голови 15 грудня 2015 року з оплатою праці:
Бородкін Олег Адольфович -  юрист Сімеїзської селищної виборчої комісії м. Ялта (з 15 листопада 2013 року до 30 грудня 2013 року включно).
2. Копії цієї постанови видати відповідним членам Сімеїзської селищної виборчої комісії м. Ялта для пред’явлення за основним місцем роботи з метою звільнення на зазначений період роботи в виборчій комісії від виконання виробничих ( службових ) обов’язків із збереженням загального та спеціального стажу, місця роботи та посади.

3. Доручити головному бухгалтерові Сімеїзської селищної виборчої комісії м. Ялта забезпечити оплату праці осіб, які виконують свої повноваження у виборчій комісії на платній основі в розмірі та у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України, за рахунок коштів відповідного бюджету, виділених на підготовку і проведення позачергових виборів Сімеїзського селищного голови 15 грудня 2015 року.

4. Довести зміст цієї постанови до відома суб’єктів виборчого процесу у спосіб, передбачений п. 4.8 постанови ЦВК № 350 від 15 вересня 2010 року (із змінами), та оприлюднити її в порядку, встановленому постановою Сімеїзської селищної виборчої комісії м. Ялта від 27 жовтня 2013 року № 01.
За це рішення проголосували:
За -
14  (чотирнадцять) осіб
Проти -
немає
Утрималися  -
немає



Голова Сімеїзської селищної
виборчої комісії міста Ялта                                                О.І. Фатєєва

Секретар Сімеїзської селищної

виборчої комісії міста Ялта                                                А.В. Житник