воскресенье, 27 октября 2013 г.

«Про регламент і забезпечення діяльності осіб, які мають право бути присутніми на засіданнях виборчих комісій без дозволу чи запрошення та запрошених на засідання»

ПОЗАЧЕРГОВІ ВИБОРИ СІМЕЇЗСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ 
15 ГРУДНЯ 2013 РОКУ

СІМЕЇЗСЬКА СЕЛІЩНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ
МІСТА  ЯЛТА

98680, м. Ялта, смт Сімеїз, вул. Зоряна, 2 тел/факс +380654240200
смт  Сімеїз

«27»  жовтня 2013 р.                 № 07
ПОСТАНОВА

 «Про регламент і забезпечення діяльності осіб, які мають право бути присутніми на засіданнях виборчих комісій без дозволу чи запрошення та запрошених на засідання»


З метою створення належних умов діяльності осіб, які мають право бути присутніми на засіданнях виборчих комісій без дозволу чи запрошення та запрошених на засідання, регламентації їх роботи та забезпечення сумлінної співпраці із членами виборчих комісій, відповідно до частини першої статті 13, частин першої, четвертої статті 25, частини дев’ятої статті 27, частин п’ятнадцятої - шістнадцятої статті 54, частин четвертої й одинадцятої статті 56, частини першої статті 57, частин сьомої-дев’ятої статті 58, частин п’ятої, шостої, десятої статті 59 Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів», керуючись постановою ЦВК від 25 квітня 2005 року № 72 та на виконання постанови ЦВК № 350 від 15 вересня 2010 року (із змінами), Сімеїзська селищна виборча комісія м. Ялта

ПОСТАНОВЛЯЄ:

1. Особи, які мають право бути присутніми на засіданнях виборчих комісій без дозволу чи запрошення або які запрошені до участі в засіданнях виборчих комісій, допускаються до зали засідань виключно до початку засідання комісії та під час перерви.
2. Особи, які мають право бути присутніми на засіданнях виборчих комісій без дозволу чи запрошення або які запрошені до участі в засіданнях виборчих комісій зобов’язані пред’явити документ, що посвідчує його особу та посвідчення щодо його статусу та зареєструватися у секретаря ( іншого члена комісії за дорученням голови комісії ) до початку засідання комісії.
3. Особам, які мають право бути присутніми на засіданнях виборчих комісій без дозволу чи запрошення або які запрошені до участі в засіданнях виборчих комісій забороняється користуватися засобами мобільного зв’язку підчас засідань виборчої комісії, а також у приміщенні, де проводиться голосування в день виборів, при підрахунку голосів та встановленні результатів голосування.
4. Зобов’язати членів виборчих комісій вживати заходів задля забезпечення безперешкодної діяльності осіб, які мають право бути присутніми на засіданнях виборчої комісії без дозволу чи запрошення, здійснювати постійний контроль виконання вимог щодо обмеження діяльності цих осіб та додержання цими особами положень Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів» з негайним повідомленням голови (заступника голови, секретаря) виборчої комісії про ймовірні порушення.
5. Довести зміст цієї постанови до відома суб’єктів виборчого процесу у спосіб, передбачений п. 4.8 постанови ЦВК № 350 від 15 вересня 2010 року (із змінами) та оприлюднити її в порядку, встановленому постановою Сімеїзськоі селищної  виборчої комісії  м Ялта від 27 жовтня 2013 року № 01.


Голова комісії                                                                         О.І. Фатєєва


Секретар комісії                                                                     А.В. Житник