четверг, 31 октября 2013 г.

«Про визначення банківської установи для відкриття рахунку виборчого фонду місцевої організації партії, кандидата в депутати, кандидата на посаду селищного голови»

ПОЗАЧЕРГОВІ ВИБОРИ СІМЕЇЗСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ 
15 ГРУДНЯ 2013 РОКУ

СІМЕЇЗСЬКА СЕЛІЩНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ
МІСТА ЯЛТА
98680, м. Ялта, смт Сімеїз, вул. Зоряна, 2 тел/факс +380654240200
смт  Сімеїз

«31»  жовтня 2013 р.                              № 12                                           

ПОСТАНОВА

«Про визначення банківської установи для відкриття рахунку
виборчого фонду місцевої організації партії, кандидата в депутати, кандидата на посаду селищного  голови»


З метою забезпечення діяльності кандидатів в депутати Сімеїзськоі селищної ради та кандидатів на посаду Сімеїзського селищного голови, згідно із частиною п’ятою статті 25, частини третьої статті 63 Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів», Сімеїзськоі селищної виборчої комісії м. Ялта,

ПОСТАНОВЛЯЄ:

1. Визначити банківську установу для відкриття рахунку виборчого фонду місцевої організації партії, кандидатів в депутати Сімеїзськоі селищної  ради та кандидатів на посаду Сімеїзського селищного голови Акціонерне товариство «Укрексімбанк» філія АТ «Укрексімбанк» в Автономній Республіки Крим, відділення в м. Ялта, розташованого за адресою: 98612, Україна, АРК,               м. Ялта, вул. Московська, 31А, МФО 324786, ЄДРПОУ 09805188.

2. Доручити  заступнику голови Сімеїзськоі селищної виборчої комісії           м. Ялта, Федорішеной Анастасії Юріївні виконання банківською установою вимог частини третьої статті 63 Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів» та здійснювати контроль за надходженням, обліком та використанням коштів виборчих фондів.

3. Довести зміст цієї постанови до відома суб’єктів виборчого процесу у спосіб, передбачений п. 4.8 Постанови ЦВК від 15 вересня 2010 року № 350 (із змінами) та оприлюднити її в порядку, встановленому постановою Сімеїзської селищної м. Ялта виборчої комісії від 27 жовтня 2013 року № 01.

Голова комісії                                                                         О.І. Фатєєва



Секретар комісії                                                                     А.В. Житник