воскресенье, 27 октября 2013 г.

«Про визначення способу оприлюднення рішень Сімеїзськой селищної виборчої комісії м. Ялта та інформування суб’єктів виборчого процесу з питань її поточної діяльності»

ПОЗАЧЕРГОВІ ВИБОРИ СІМЕЇЗСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ  
15 ГРУДНЯ 2013 РОКУ

СІМЕЇЗСЬКА СЕЛІЩНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ
МІСТА  ЯЛТА

98680, м. Ялта, смт Сімеїз, вул. Зоряна, 2 тел/факс +380654240200
смт  Сімеїз

«27»  жовтня 2013 р.           № 01
                                         
ПОСТАНОВА

«Про визначення способу оприлюднення рішень Сімеїзськой селищної  виборчої комісії м. Ялта та інформування суб’єктів виборчого процесу з питань її поточної діяльності»


З метою забезпечення публічності і відкритості виборчого процесу, належного інформування виборців та інших суб’єктів виборчого процесу щодо питань поточної діяльності, створення умов для ознайомлення суб’єктів виборчого процесу з рішеннями Сімеїзськой селищної виборчої комісії м. Ялта, забезпечення їх присутності на засіданнях та інших заходах комісії, відповідно до частин першої та другої статті 13, частин першої та четвертої статті 25 Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів», пункту 4.8 Постанови ЦВК № 350 від 15 вересня 2010 року (із змінами), Сімеїзська селищна виборча комісія м. Ялта

ПОСТАНОВЛЯЄ:

1. Забезпечити інформування суб’єктів виборчого процесу щодо питань поточної діяльності Сімеїзської селищної виборчої комісії м. Ялта шляхом оприлюднення рішень комісії, оголошень, повідомлень про дати та час засідань та інших заходів комісії, проектів порядку денного засідань комісії, інших відповідних матеріалів у мережі Internet за адресою http://tvk-simeiz.blogspot.com у строки, визначені Законом України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів», та шляхом розміщення на стенді офіційних матеріалів комісії.
2. Довести зміст цієї постанови до відома суб’єктів виборчого процесу у спосіб, передбачений п.4.8 постанови ЦВК № 350 від 15 вересня 2010 року.


Голова комісії                                                                         О.І. Фатєєва


Секретар комісії                                                                     А.В. Житник